Post Top Ad

ChicMe WW

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları Temmuz ayının konusu: İletişim eğitim ve yurtdışı


Mars transiti ikili ilişkiler, ortaklığınız ve evlilik ile ilgili daha az gerilim ve tartışma vermişti.  30 Hazirana kadar olan mars retrosuda bitti, artık ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik gibi konularda ay sonuna doğru daha kararlı olacaksınız. Duygusal hayatınızda bir ay daha sakin olmalısınız. Mars düz hareket halinde olsa bile güneşin karşısında olması sebebiyle fiziksel sağlık sorunları verebilir.
4 Temmuz saat 13:02’de yengeç burcunda yeni ay olacak. Sizi iletişim, eğitim, kardeşler, yakın çevre, yurtdışı gibi konularda yeni gelişmeler ve yeni fırsatlar verebilir. Yeni akademik eğitim kararları alabilirsiniz, yurtdışı tatile çıkma hazırlığına başlayabilirsiniz, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili daha önceden planladığınız tatil olmayabilir yeni fırsatlar yakalama olasılığınız yüksek.
13 Temmuzdan sonra Venüs ve Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi sizin daha sosyal olmanızı sağlayacak. Aile ve kariyer konularını önemsemenize ve güzel sonuçlar almanıza neden olacak. Aşk evindeki Jüpiter yaz aşkı vaat ediyor, geçmiş fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. 13 Hazirandan beri Neptün retro sizin hayalleriniz ile ilgili yapmak istedikleriniz konusunda destekliyor. Ayrıca arkadaşlar konusunda ve aşk konusunda da hayal kırıklığı yaşama olasılığınız var. 25 Mart’tan beri Satürn diğer gelirler olan eşin geliri, tazminat, nafaka, miras gibi konularda sizi zorluyor. Gecikmeler, engeller, kısıtlamalar yaşıyorsunuz. Borç/alacak ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. 20 Temmuz tarihinde saat 01:58’de oğlak burcunda dolunay olacak. Duygusal hayatınızda kararlar vereceğiniz bir dolunay olacak. Ciddi duygusal tanışmalar yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklar ve tatilde ani duygusal değişimlerden dolayı hasta olma ihtimali var. 29 Temmuzda Uranüs retro hareketine başlayacak ailenizle ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki hayalinizdeki evi aniden alabilirsiniz. Maddi kazançlar konusunda temkinli olmalısınız.


Temmuz 02, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW