Post Top Ad

ChicMe WW

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Sevgili Koç burcu ve yükselen Koç burçları Temmuz ayının konusu: Kariyer ve Aile



Koç burcunun yaşam enerjisi geri gelecek gergin geçen günler artık yavaş yavaş azalacak. 30 Haziranda mars retrosu bitecek, düz hareketine başlayacak. Uzun süredir maddi sorunlar yaşayan koçlar artık gelirler, miras, nafaka, tazminat gibi alacaklı olduğunuz konularda biraz olsun nefes alacak.
4 Temmuz saat 13:02’de yengeç burcunda yeni ay olacak. Bu yeni ay sizlere ailevi konular ve kariyer ile ilgili yeni gelişmeler verebilir. Yeni ev, araba almak ya da taşınmak gibi konularda gelişmeler yaşanabilir, bu hayalinizdeki bir ev olabilir. Evinizde çok istediğiniz dekorasyona başlayabilirsiniz. 18 Nisandan beri kariyer evinizde Plüton retroda ve yeni ay karşısında gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili değişim ya da noktalama gibi ani kararlar verebilirsiniz, ayrıca bu yeni ayda anne ve babanızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Neptün retrosu nedeniyle sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, ödem gibi su ile ilgili hastalıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca psikolojik rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz bu süreçte Jüpiter Neptün karşıt açısı, var olan sağlık sorunlarınızı büyütebilir. Kariyerinizle ilgili almak istediğiniz eğitimlerde ya da yükseköğrenimle ilgili gecikmeler aksamalar yaşanabilir. 25 Marttan beri Satürn yurtdışı ve eğitim evinizde retro, olumlu düşünmenizi öneririm.
20 Temmuz tarihinde saat 01:58’de oğlak burcunda dolunay olacak. Bu dolunay kariyer ve ailevi konularla ilgili, kariyeriniz ile ilgili vereceğiniz ani karar aslında daha önceden oluşmuş olan bazı olayların sonucu. Oldukça duygusal ve hayallerinizi destekleyen bir karar olacak. Bu ay verdiğiniz kariyer ve ailevi konulardaki kararlarınızı tekrar düşünmenize beklide vazgeçmenize, geri dönüş yapmanıza ya da aldığınız kararlar neticesinde oluşacak olan ani iş yükü ile karşılaşmanıza sebep olabilir. 29 Temmuzda Uranüs retro hareketine başlayacak ve iş değişikliği sebebiyle ani ikametgah değişikliği olabilir.


Temmuz 02, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW