Post Top Ad

ChicMe WW

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları Temmuz ayının konusu: Maddi kazançlar ve kariyer



4 Temmuz saat 13:02’de yengeç burcunda yeni ay olacak. Bu yeni ay sizin maddi kazançlarınız ve borç/alacak konularınızı etkileyecek. Miras, başkalarından gelen paralar, nafaka, tazminat gibi konular gündemde olacak. Kazançlarınız artacak ve kariyer fırsatları yakalama ya da yükselme konuları gündemde olacak. İkizler burcunun sağlık evinde olması ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. 30 Haziran Mars retrosuda bitecek ve düz hareketine başlayacak. Kaza, yaralanma, ani öfkelenme gibi beklenmedik sağlık sorunları yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarıyla gerginlik ve çatışmalar, evcil hayvanları ile ilgili sorunlar yaşayanlar olmuştu, Temmuz ayında bunlar azalmış olacak.
15 Temmuza kadar Merkür ve Venüs yengeç burcunda olacak ve para konusunda sizi daha aktif yapacaklar. Sonra aslan burcuna geçmesi iletişim ve kısa seyahat fırsatları verecek. Ayrıca medya ve yazarlık gibi meslek sahibi ikizler için Venüs ve Merkürün burada olması onları mesleki anlamda güzel kazançlar verecek. 13 Hazirandan beri Neptün retro sizin kariyer evinizde, bu konularda daha gerçekçi ve etkin olmalı, karşınızı çıkan fırsatları görmelisiniz. 25 Marttan beri Satürn ilişkiler ortaklıklar ve evlilik evinizde retro. Sizi bu konularda zorluyor kısıtlamalar engeller getiriyor. Az kaldı 1,5 yıl daha sürecek bu mücadele emin olun bu transit ilişkinizi sınavlardan geçirerek güçlendiriyor.

20 Temmuz tarihinde saat 01:58’de oğlak burcunda dolunay olacak. Sizi yine kazanç ve borç/alacak konularında etkileyecek. Ayrıca bu dolunayda ani para çıkışı alışveriş gibi olabilir. 29 Temmuzda Uranüs retro hareketine başlayacak. Daha önce biten ya da uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşma fırsatı verebilir. Ayrıca daha önce katıldığınız organizasyonlara tekrar katılmaya karar verebilirsiniz.
Temmuz 02, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW