Post Top Ad

ChicMe WW

6 Mart 2016 Pazar

9 Mart Balık Burcunda Güneş Tutulması

9 mart 2016 saat 03:56 da Balık burcunda  Güneş  tutulması  18 derecede gerçekleşecek. Tutulmada Oğlak burcu yükseliyor ve yöneticisi  Satürn  Yay burcunda tutulma anına olumsuz açıda bulunuyor. Jüpiter  ve kuzey ay düğümü karşıt açıda. Pluto tutulma anına olumlu açıda. Ayrıca tutulmada Merkür,Neptün ve Chiron kavuşumu var .Meali  ise hayal dünyasından kopup  gerçeklerle yüzleştiğimiz ,gecikmeler ,kısıtlanmalar ve bazı belirsizlikler yaşayacağımız bir tutulma.Etkisi eylül ayına kadar çok güçlü.

Koç  ve Yükselen  Koç  burçları
Günlük rutin , iş ortamı gibi konuları tekrar düzenlemeli  ve sağlık konularına dikkat etmeli.Sizin dışınızda gelişen bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.Ruhen ve fiziken dinlenmek ve İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızda değişimler söz konusu.

Boğa ve Yükselen Boğa burçları
Arkadaşlar, sosyal çevreniz , hayalleriniz ve planlarınız ile ilgili gelişmeler söz konusu.Aşk ve çocuk konularında dikkatli olmalı. Belirsizlikler ve yanlış anlaşılmalar olabilir.Bazı boğalar yüksek öğrenim yada yurt dışı seyahat planları yapabilirler.

İkizler ve Yükselen İkizler burçları
Kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler, değişimler  yaşayabilirsiniz. Yeni  iş girişimleri yada var olan iş düzeninizi sorgulayıp yeni düzene geçmek isteyebilirsiniz. Ebeveyn ile ilgili gelişmeler özelliklede sağlık konularında dikkat edilmeli. Ailenizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Yengeç  ve  Yükselen Yengeç burçları
Uzun yolculuklar ,yurt dışı gibi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bazı yengeçler yüksek eğitim yada akademik eğitim konularında kararlar alırlar.Ayrıca Spiritüel konuların ilginizi çekmesi olası bir dönem.Kardeşler, yakın çevre eğitim gibi konuları da etkileyen bu tutulmada iletişimde dikkatli olunmalı yanlış anlaşılmalar olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan burçları
Kredi , borçlar, finansal durum gibi konularda etkili olan tutulma size maddi kaynaklarınız konusunda bazı kararlar aldıracaktır.Harcamalara dikkat edilmeli.Aile ile ilgili para konusunda gelişmeler de yaşanabilir.Ailenin yardımı veya maddi kaynakların paylaşımı gibi.

Başak ve Yükselen Başak burçları
Ortaklıklar , eş ve evlilik gündemde bu tutulmada.Sorgulama döneminde olacak ve bazı kararlar alacaksınız.Evlilik kararıda olabilir ayrılıkda.Ortaklıkta da devam yada ayrılık kararı alınabilir.Tamamen karar aşamasının yaşanacağı bu tutulmada dikkatli karar vermeli Neptün den dolayı belirsizliklerde var. Ayrıca yanlış anlaşılmalar olabilir. Bekar başaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi burçları
Sağlık konularına dikkat etmeli. Yorgunluk, halsizlik ve isteksizlik gibi etkiler verebilir .Bu tutulmada Günlük işlerinizi düzene koyabilirsiniz.İş ve çalışma koşullarında değişiklik olabilir.Yeni iş arayışı veya iş görüşmeleri olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep burçları
Aşk hayatınızda bazı gelişmeler yaşayacaksınız. İlişkisi olanlar ilişkilerinde bazı kararlar alacaklar. İlişkisi olmayanlar yeni  bir aşkla karşılaşabilirler bu dönem. Yoğun romantik tutkulu bir dönem yaşayacak Akrep burçları. Çocuklu akreplerde onlarla ilgili bazı gelişmeler yaşayacaklar.Onlarla daha fazla ilgilenmek gibi .Çocuksuz olanlarda çocuk yapmaya karar verebilirler.

Yay ve Yükselen Yay burçları
Aile ve ev hayatınızda gerçekleşecek bu tutulmada ev değiştirmek veya ev almak isteyebilirsiniz. Ebeveynlerle olan  ilişkilerimiz ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Onlara daha çok zaman ayırmak yada bazı sorumluluklarını almak gibi. Kariyer konusunda da yeni bazı gelişmeler yaşayabilir yeni kararlar alabilirisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak burçları
Kardeşler, yakın çevre ile ilgili gelişmeler olabilir.İletişiminizi etkileyecek bu tutulma kendinizi ifade etmede zihninizi toparlamada sorun yaratabilir.Yeni eğitim, kurs gibi kararlar alabilirsiniz veya kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova burçları
Para ve kazançlarınızı etkileyen bu tutulmada yeni kazanç fırsatları yakalayabilirsiniz. Yada para konusundaki tutumunuzu değerlendirebilirsiniz.Kredi ve borç ilişkisi için uygun bir dönem değil.Para konusunda kariyerinizi de sorgulatacak bu tutulma.

Balık ve Yükselen Balık burçları

Tutulma balık burcunda ve onların dış görünümleri , sağlıkları ,ilişkileri gibi konularda etkileyecek.Bu dönem daha fazla ön planda olacaksınız.Ortaklık, ilişkiler gibi konuları tekrar sorgulayacak yeni kararlar alacaksınız.Hayatınızla ilgili bazı kararlar vermek ve yeni kariyer ,yaşam planları yapmak üzeresiniz.Neptün Balık burcunda daha gerçekçi planlar yapmak doğru olacaktır.
Mart 06, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW