Post Top Ad

ChicMe WW

22 Mart 2016 Salı

23 Mart Terazi Burcunda Ay Tutulması



23  Mart  2016 saat  14:02 Terazi  burcunun 3 derecesinde bir  Ay tutulması  gerçekleşecek. 2013 mart ayında başlayan Terazi – Koç aksında yaşanan sonuncu tutulma  olacak. Bu tutulmadan en çok etkilenen burçlar  Koç Yengeç  Terazi ve Oğlak oldu. Ay  tutulması  anında  Aslan  burcu  yükseliyor  ve  yöneticisi  Güneş  Koç burcunda Merkür ile kavuşumda. Ayrıca Jüpiter Satürn karesi  ve  Ay  Mars karesi  bu tutulmayı etkileyen açılar. Terazi  burcunun konuları ön plana    çıkıyor. İlişkiler, evlilik,denge,estetik,sanatsal konular ve adalet gibi.Olumsuz açıların etkisinde olan bu tutulmada ilişkilerimiz ve kararlarımızda sakin olmalı verilen ani kararlar hayal kırıklığına sebep verebilir.Ayrıca iş ilişkilerimizde veya projelerimizde girişimcilik veriyor.Yeni başlangıçlar olabilir ve duygu düşüncelerimizi cesurca ifade edebiliriz .

Koç  ve Yükselen  Koç  Burçları
Ay tutulması  ilişkiler ortaklık ve evlilik evinizde duygusal anlamda şu ana kadar yaşadığınız her konuyu masaya yatırmanıza, sorunlarınızı çözmenize etki edecek bir tutulmadır. İleriye dönük olumlu veya olumsuz bir kararda olabilir. İş ve ortaklık ilişkilerinizde dikkatli olmalı sorun var ise sonlanabilir.İş hayatınızda kendinizi geliştirmek adına bazı eğitim kararları verebilirsiniz ve bunun için mücadele etmelisiniz.Bu tutulmada vereceğiniz tüm kararlarda kendi fikirleriniz ön planda olacak.  

Boğa ve Yükselen  Boğa  Burçları
İş hayatınızda memnun olmadığınız konular su yüzüne çıkabilir. Artık bu konuları görmezden gelemezsiniz bu nedenle bu tutulmada bu konularla ilgili çözüm değişim süreciniz başladı. Maddi anlamda destek bulmanızda sıkıntı olabilir bu süreçte. Ayrıca vereceğimiz her kararda acele etmeden olmalı. Tutulmanın etkilediği diğer konu ise sağlığınız ile ilgili olacak.Bedensel ve ruhsal sağlığımıza dikkat emeliyiz.

İkizler  ve  Yükselen  İkizler  Burçları
Aşk hayatınız gündemde olacak ilişkiniz varsa bir adım ileriye gitme kararı verebilirsiniz. İlişkisi olmayan İkizler burcunun hayatına ise yeni bir aşk olabilir.Aşk konusunda ne istediğinizi değerlendireceğiniz bir süreç olacak bu.İlişkinizi resmileştirmenin sorumluluğu karşınıza çıkacak ve kararınızı ona göre vereceksiniz.Çocuğu olmayan İkizler burcu ise çocuk sahibi olma konularında gelişmeler yaşanabilir.Çocuk sahibi olanlar ise onlarla daha çok ilgilenmek ve zaman geçirmek isteyebilirler.

Yengeç  ve Yükselen  Yengeç  Burçları
Ailemiz, evimiz ile ilgili konularda değişim isteyebiliriz. Yeni ev almak taşınmak yada dekorasyon konuları gibi. Ayrıca ebeveyn konularını etkileyen bu tutulmada onların sağlığı önemli. Gerekli kontroller yapılmalı.Bu tutulmada iş değişikliği,yeni iş veya kariyerde ilerleme olabilir.

Aslan  ve Yükselen  Aslan  Burçları
Eğitim hayatları ve yolculuk konuları hayatınızda gündem maddesi olabilir. Yurt dışı seyahat kararı alabilirsiniz. Almak istediğiniz eğitimlerle ilgili kararlı olmalısınız.Evli çocuksuz Aslan burçları bu süreçte çocuk sahibi olmaya karar verebilirler. İletişim konusunda daha dikkatli olmalılar.Yanlış anlaşılmalar olabilir.

Başak  ve Yükselen  Başak  Burçları
Maddi konularda kararlar vereceğiniz çözümler üreteceğiniz bir tutulma yaşayacaksınız. Ailenize karşı sorumluluğunuzun arttığı bu dönemde doğru kararlar vermelisiniz. Kredi yada borçlanma için uygun bir dönem değil . Hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönemdesiniz.

Terazi  ve Yükselen Terazi  Burçları
İlişkiniz ve kendiniz ile ilgili konularda yaşayacağımız bazı gelişmelerin söz konusu olduğu bu tutulmada iletişim çok önemli olacak. Kendinizi ,isteklerinizi  ve aradığınız ilişkiyi ifade ederken iletişim tarzınızın anlaşılır olmamız çok önemli olacak.Terazi burçları artık ilişkilerden ne istediklerini öğrenmiş olmalı.

Akrep  ve Yükselen  Akrep Burçları
İş ortamınızla ilgili sizi üzen konularda çözüm bulacağınız bu tutulmada ayrıca maddi anlamda harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Stres konularına dikkat etmeli ve sağlığınıza özen göstermelisiniz .Karamsar depresif duygu durumu yaşayabilirsiniz.

Yay  ve Yükselen  Yay Burçları
Sosyal  çevrenizde ve arkadaş çevrenizde ilişkileriniz güçlenecek. Bazı projeleriniz ya da hayalini kurduğunuz konular da cesur adımlarla planlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Aşk konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak  ve Yükselen  Oğlak  Burçları
İş ve kariyer hayatımızda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Evinize ve ailenize de ayrıca zaman ayırmanız gereken bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Önemli olan arada bu dengeyi sağlamanızdır. Sorumluluklarınızdan korkmamalı endişeye kapılmamalısınız. Bu dönemde tek İhtiyacınız planlı olmaktır.

Kova  ve Yükselen Kova  Burçları
Yurt dışı eğitim, iş ve seyahat gibi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yapmak istediğiniz projeler konusunda cesur olmalısınız. Yolculuklar, iş ve projelerde alacağımız kararlarda dikkatli olmalısınız ve planlı olmalısınız.

Balık  ve Yükselen  Balık Burçları

Mali konularda konularında dikkatli olunmalı. Borçlanma yada kredi  için olumlu bir dönem değil. Ortaklık ve iş ilişkilerinde bitişler yaşanabilir. Ayrıca sorumluluğu alınmayan ilişki ve evlilikler de  bitişler yaşanabilir.Maddi ve manevi değerlerimizin sorgulandığı bir süreç olacaktır.
Mart 22, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW