Post Top Ad

ChicMe WW

20 Şubat 2016 Cumartesi

22 Şubat Başak Burcunda Dolunay


22  Şubat  2016 saat  20:21 Başak  burcunun 3 derecesinde bir  dolunay  gerçekleşecek. Dolunay anında  Terazi  burcu  yükseliyor . Yöneticisi  Venüs  aşkı  temsil ediyor.  Bu dolunay da yalnız kalıp iç dünyamıza  çekilip  Başak  burcu  gibi  detaycı , titiz ve eleştirel  bir analiz ile  ilişkilerimize yaklaşacağız .Bitmesi  gereken  ilişkiler içinde  sonuç  kararları alabiliriz.İç dünyamızda yaşadığımız bu mükemmeliyetçi  dürtü  iletişim  problemleri  yaratabilir ve  yanlış anlaşılmamıza sebep olabilir.Başak burcundaki  retro  Jüpiter in  kuzey ay düğümü ile kavuşumu ve şiron la karşıt açısı belki de bizden  habersiz  arkamızdan dönen  olaylarla yüzleşeceğiz.Üzülüp hasta olma  ihtimalimizde var.Akrep  burcundaki  Mars ın dolunaya  yaptığı kare açı ise tutku  ve hırslarımızı kontrol  altında tutmalıyız yanlış kararlar alabiliriz.Bitmesi gerekenler  biter . Dolunayın  temsil  ettiği  bitişler ve sonlardır ve her  son yeni  bir  başlangıçtır…

Koç   ve Yükselen  Koç burçları

İş hayatınız veya ailevi konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu istemediğiniz yada hazır olmadığınız bir durum olabilir. İstemediğiniz çalışma koşulları sizi üzebilir.Tüm bunları dikkatli karşılarsanız ve kendi menfaatinize uygun kararlar verebilirseniz olumlu sonuçlar alırsınız.Ayrıca enerji düşüklüğü,halsizlik gibi bazı sağlık sorunları da yaşanabilir.Sağlıkla ilgili bazı konular sonuçlanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa burçları

Karşınıza aşk ve iş ile ilgili hayalleriniz ile ilgili bazı fırsatlar çıkabilir. Bu dolunayda fazla gergin eleştirel mükemmeliyetçi  yapınız  nedeniyle bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz veya çocuklarınızla ilgili beklentileriniz üzerine eleştirel tavrınız olabilir.Bu duygu durumundan uzak durup daha sakin olup dikkatli kararlar almanız sizin için çok daha olumlu olur.Ayrıca spor veya başka bir hobi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler burçları

Bu dolunayda aile kurmak isteyebilir ya da aileniz deki  huzur  ve mutluluğunuza çok önem verebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satım gibi konularda yatırım yapmaya karar verebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç burçları

Taşınma veya ev değişikliğine karar verebilirsiniz. Eğitim konularında alınan bazı kararlar veya sonuçlar olabilir. Seyahatler, ziyaretler gibi yoğun günler yaşayabilirsiniz.Tabii tüm bunları yaşarken kaygılardan uzak durmak olumlu düşünmek sizin için en doğrusu olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan burçları

Bu dolunayda harcamalar konusunda dikkatli olunmazsa finansal konularda sıkıntılar ve gider gelirden fazla gibi durumlarla karşılaşabilir. Yeni finansal kaynak arayışına girebilirsiniz. Önemli olan bu süreçte harcamalarınızı kontrol altına almak önemsiz harcama yapmamaktır.

Başak ve Yükselen Başak burçları

Bu dönemde  iş  ve aşk la ilgili aldığız kararlarda sonuçlar yaşanacak. Aldığınız bu kararları ve ilişkilerinize olan mükemmeliyetçi  tavrınız  sebebiyle kararlarınıza eleştirel  yaklaşabilirsiniz. İletişim tarzınızda bu dönem sorun var o nedenle sakin olmak en iyi çözüm. Fiziksel  olarak sağlık ve dış görüntünüzle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi burçları

Bizim dışımızda gelişen olaylar yaşayabilir ve bazı gerçekleri  sonradan öğrenip kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygu durumunuz depresif olabilir ve  sağlık konusunda dikkatli olmakta fayda var.Olumsuz olan bu duygu durumu geçici ona göre davranılmalısınız.Özellikle bağışıklık sistemine dikkat edilmeli.

Akrep ve Yükselen Akrep burçları

Bu dolunayda hayalleriniz , hedefleriniz ile ilgili aldığınız kararları veya  sonuçlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve grup çalışmalarnız ile ilgili yaşanacak sonuçlar olabilir. Arkadaş çevrenizden bazı konularda aldığınız destek ile ilgili gelişmelerde yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay burçları

İşten ayrılabilir yada yeni iş teklifi alabilirsiniz .İş ve kariyer hayatınızda ilerlemek yükselmek  gibi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatlara eleştirel yaklaşmanız kaygılara ve iç gerilime sebebiyet  verebilir. Belki de aile ve kariyer arasında dengeyi kurmaya çalışıyorsunuz. Bu süreçte ihtiyacınız disiplinli ve sistematik olmaktır. Olumsuz düşünceler olumlu düşünceye dönmeli. Evlilik,nişan yada aile kurma kararı da alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak burçları

Yurtdışı  seyahate  karar verebilirsiniz. Eğitim ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı konulu olaylar karşınız çıkabilir. Dikkatli olmak planlı olmak ve kaygıdan uzak olumlu düşüncelerle kararlar vermek sizin için yararlı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova burçları

Borç alacak konularında sorunlar olabilir. Para ihtiyacını doğuracak bir gelişme yaşanabilir. Kredi veya yeni  finansal  kaynak arayışına girebilirsiniz.  Tazminat  nafaka miras  gibi konularla ilgili gelişmeler  yaşanabilir. Mahkeme varsa bu konuda sonuçlar yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık burçları

İlişkilerinizi ortaklıklarınızı sorgulayacağınız bir dolunay olacak. Beklentilerinizle yaşadıklarınızı değerlendirip sorunları eleştireceksiniz. Zaten sorunları  artık görmezden gelemezsiniz. Kendiniz için en iyi kararı kimseyi kırmadan vermeniz gereken bir süreçtesiniz. İlişkinizle ilgili vereceğiniz karar nişan düğün olabilir.Ortaklık ve iş çevrenizde bekleyen gündemler netleşir bu dolunayda.
Şubat 20, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW