Post Top Ad

ChicMe WW

4 Ağustos 2019 Pazar

Sevgili Yükselen Balık Burcu Aslan Burcundaki Yeniayda Çalışma Hayatınızla İlgili Yeni Gelişmeler Olacak!


Zor bir Temmuz ayından sonra nihayet harika enerjileri barındıran Ağustos ayı sizleri bekliyor. Temmuz ayında işlerin yavaşlaması, üstünüze gelmesi, sıkıcı konular ve yanlış anlaşılmaların yaşanması, bekleyen işlerin olması v.s. gibi düşük enerjilerin aksine çok akıcı harika enerjiler devreye giriyor. Gökyüzünde ateş enerjilerinin devrede olması ve cesaretin, iş bitiriciliğin artması aynı zamanda da çok iyi değerlendirilmesi ve kullanılması gereken bir ay olacak. Merkür durağan halde iken yaşanacak olan yeniayda 4 Ağustos tarihinden itibaren iletişimsel sorunlar da çözülmüş olacaktır. Artık kim tutar sizi… 1 Ağustos İstanbul saati ile 06: 12’de Aslan burcunda 8° yeniay olacak. Kariyer ve iş hayatınızda önemli yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz, terfi, iş değişikliği, transfer, zam, prim gibi fırsatlar yakalamanız söz konusu. İş yeri değişikliği, iş arkadaşları konusunda değişim, iş ortamı değişimi gibi konularda gündem de olabilir. Ayrıca gündelik işlerinizde artış olabilir bekleyen işlerinizi bitirmek için de güzel bir dönemdesiniz. Yeni evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca iç dünyanız, psikolojiniz ve maneviyatınız konularınıda etkiliyor. Kendinize döndüğünüz kendinizi sorguladığınız zamanlar olacaktır. Yeni kararlar alarak yeniden devam etmek isteyebilirsiniz. Arınmak, spor ve benzeri aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sağlık konuları da gündeme gelebilir kas, kemik, diş, kalp, tansiyon ve dolaşım sistemleri ve psikolojik etkiler olabilir bu süreçte dingin olmak kendinizi yenilemek adına güzel zamanlar. Ayrıca spor ve rejime başlamak içinde güzel zamanlar. Bazı sağlık konularının gündeme gelmesi hem spor hem de beslenme konularına daha dikkatli olmanıza neden olabilir. Kendinizi bu konularda geliştirmek isteyebilirsiniz. Gizli sizden saklanan bazı olaylarla yüzleşebilirsiniz. Farkındalığınızın arttığı zamanlar olacaktır. Sizi etkileyecek diğer konu ise yakın çevreniz ile ilgili ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.
İslam astrolojisinde Aslan burcunun adı Esed ve yönetici gezegeni Şems’dir (Güneş). Aslan burcu Güneş tutulması için okunacak uygun esmalar ise El Kerim (Cömert) olunmalı, El Azim (Azamet sahibi), El Hakim ( Hükmün sahibi) ve El Vali (Her şeyin yöneteni) unutulmamalı. Esmalar günün uygun saatlerinde ve sayısal değerleri kadar okunabilir. Bu esmalarda yeniden başlama ve hayatınıza yeni yön verme enerjisi vardır.
Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Örneğin Balık burcunda gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur.  01 Ağustos’ta yaşanacak olan yeniayın ve yeniliklerin, yeni başlangıçların hepimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…


Ağustos 04, 2019 / by / 1 Comments

1 yorum:

Post Top Ad

ChicMe WW