Post Top Ad

ChicMe WW

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Boğa Burcundaki Yeniayda Harekete Geçmeden Önce Dikkat!


30 Nisan tarihinde gerçekleşen Akrep Dolunayı etkisi azalmış ve artık yeniay haftasına girmiş bulunuyoruz. Kadersel sınavları tetikleyen iki büyük gezegen Satürn ve Plüton retro ve aynı zamanda bolluk, bereket şans gezegeni olan Jüpiter retro hareketine devam ederken yaşanacak olan bir Yeniay olacak. 14 Mayıs’dan itibaren Merkür ve Ay Boğa burcunda transitine başlayacak iletişim konusunda sabırlı ve düşünerek güzel konuşmayı, iletişim kurmayı isteyeceğiniz bir dönem olacak. Maddi konularda daha iş bitirici olabilirsiniz, doğru yatırım yapabilirsiniz. Duygusal olarak güzellik ve yemek konularına ilgi artabilir yani iştah artar ve estetik düşünebilirsiniz. 15 Mayıs tarihinde saat 14:48’de Boğa burcunda 24° Yeniay olacak ve yeni başlangıçlar, yeni fırsatlar, yeni kararlar getirecek. Her şeyden önce Ramazan ayının müjdecisi oldu çok güzel enerjilerle mübarek bir aya girmiş olacağız. Toprak elementi olan Boğa burcundaki Yeniayda sabit enerjiler söz konusu ve en çok etkilenen burçlar ise sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olacaktır. Boğa burcunun temsil ettiği konular ise aşk, sevgi, para, maddi konular, güven ve varlıktır. Yönetici gezegeni Venüs İkizler burcunda olması ise bu konularda iletişim, ilişkiler, eğitim, yayıncılık, ulaşım, seyahat ile aşmaya çalışabilir ve bu konularda başarılar, çözüm yolları ve yeni güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pek çok konuda ani gelişen olaylar yaşayabilirsiniz ve bunlara hazırlıklı olmalısınız. Herkes yeniayın enerjisinden ve etkilerinden kendi doğum anı haritasındaki gezegen yerleşimlerine ve açılarına göre etkilenecektir. Hayatınızda o konularla ilgili yeni fırsat ve olanaklarla karşılaşacaksınız. Yeniay’a Akrep burcundaki Jüpiter retrosunun karşıt açısı maddi konularda borç-alacak konularında bolluk ve bereketi kısıtlayabilir. Bu konularda istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Ayrıca Oğlak burcundaki Mars ile Koç burcundaki Uranüs’ün zorlayıcı açısı ilişkiler, aşk ve maddi konularda ani kayıplar, aksiyon, gerginlik gibi zorlayıcı enerjiler yaşatabilir. Öfke kontrolü olması gereken zamanlar olacak. Anın haritasında Başak burcu yükseliyor ve yönetici gezegeni Merkür Boğa burcunda Mars’dan zorlayıcı açı alıyor. Hayatınız ilgilendiren pek çok konuda ani konuşmalar ve kararlar almamalı daha çok düşünerek ve değerlendirerek hareket etmeniz gereken zamanlar. Bu durumlarda öfke kontrolü şart ve kazalara, yaralanmalara dikkat edilmeli. Ayrıca migren ve gerginliğin tetiklediği ağrılar söz konusu olacaktır.
16 Mayıs Uranüs Boğa burcunda transitine başlayacak ve 2026 yılına kadar bu transiti devam edecek. Genel anlamda para, ekonomi ve ilişkiler anlamında etkileri olacak. Herkes bireysel haritasındaki yerleşimlere göre etkilenecek. 16 Mayıs’da Ay İkizler burcunda olacak iletişimin çok arttığı ve sorunlarınızı Yeniay’ın enerjisi ile birlikte konuşarak çözmek isteyeceğiniz günler olacak. Teknoloji, haberleşme ve eğitim konuları gündemimizde. 17 Mayıs’da Mars Kova burcundaki transitine başlayacak ve tüm yaz burada kalacak hareketlerinizde daha özgür olmayı isteyeceğiniz bir dönem olacak. 18 Mayıs tarihine gelince Ay Yengeç burcunda transitine başlayacak ve çok hassas, duygusal olacağınız birkaç gün yaşayabilirsiniz. 20 Mayıs’daki Venüs Yengeç burcunda transiti aşk ve para konularında bizleri tamamen duygusal yapacak ve Ay Aslan burcuna geçdiği için ego ile aşk çatışmaları yaşanabilir.  
İslam astrolojisinde Boğa burcunun yönetici gezegeni Zühre’dir (Venüs). Boğa burcu dolunay için okunacak uygun esmalar ise Es Sani(Sanatkar) olan, El Musavvir(Tasarımcı) olan, El Halik(Yaratıcı)olan, El Vedud(Seven)olan, Es Sabur(Sabırlı)olan unutulmamalı ve okunmalı. Esmalar günün uygun saatlerinde ve sayısal değerleri kadar okunabilir. Bu esmalarda yeniden başlama, hayatınızda şifalamanız gerekenler alanlar konusunda hayatınıza yeni yön verme enerjisi vardır. Yeniay hayatımıza yeni fırsatları ve imkânları getirse de pek çok konu ani gelişebilir yaşanabilir o nedenle tedbirli olunmalı ve ona göre kararlar alınmalı, emin adımlarla planlı hareket edilmeli. Yeniay’ın güzel enerjileri  değerlendirilmeli. Tüm yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…



Mayıs 14, 2018 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW