Post Top Ad

ChicMe WW

21 Ekim 2017 Cumartesi

Sevgili Yükselen Aslanlar Ve Sevgili Yükselen Kovalar İçin Eğitim Ve İletişim Konularında Güzel Gelişmeler Ve Haberler Var.

Sevgili Yükselen Aslanlar Ve Sevgili Yükselen Kovalar İçin Ekim Ayındaki Yeniayın Etkileri…

Merkür Jüpiter ile 18 Ekim tarihinde kavuşacak. Merkür’ün enerjisi büyüyecek iletişim konularında çok başarılı olunacak ve sorunlar çözülecek. Eğitim, yakın çevre, kardeşleriniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, sevindirici haberler alabilirsiniz. 19 Ekim saat 22: 12’de Terazi Burcunda 26° Ay ve Güneş kavuşacak yani yeniay olacak. Yeniay her zaman yeni başlangıçlar, yeni fırsatlar ve yeni kararlar getirir. Hava elementi olan Terazi burcunda bu yeniayda öncü enerjiler söz konusu. Terazi burcunun temsil ettiği konular ise ilişkiler, adalet, siyaset, estetik, güzellik ve hukuk.  Terazi burcunda ki yeniay Terazi burcunun 3.dekanında gerçekleşiyor. Jüpiter bu dekanın yöneticisi güçlü pozisyonda ve yeniayla kavuşumda olması ise yeniayın etkisini gücünü çok artırıyor. Yeniayın haritasında Yengeç burcu yükseliyor ve yöneticisi Ay Terazi burcunda. Akademik eğitime karar verebilirsiniz, yabancı dil öğrenebilirsiniz, yurtdışı yurtiçi pek çok seyahat kararı alabilirsiniz, kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir nişan, evlilik gibi ayrıca ykın çevrenizde hareketli günler sizi bekliyor. Basın yayın ve eğitim sektöründe çalışanlar içinde ayrıca başarılı bir dönem olacak. 26 Ekim tarihinde Güneş ve Jüpiter kavuşumu olacak yine güzel enerjiler altında olacağız. İki büyük gezegenin kavuşum enerjisi çok büyük olacak. İstediğimiz konularda fırsatları yakalayabiliriz. İstediğimiz hedefe ulaşabiliriz. Özellikle sizler için ailenizde güzel gelişmeler olacak taşınabilirsiniz ya da evinizde değişiklik yaptırabilirsiniz. Kariyer konusunda yeni fırsatlar yakalayabilir, terfi edebilirsiniz. Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Örneğin Aslan ve Kova burçlarında gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur. 
İslam astrolojisinde Terazi (Mizan) burcunun yönetici gezegeni Zühre (Venüs)’ dür. Terazi burcu yeniay için okunacak uygun esmalar ise El Vedud (Seven) olunmalı, El Alim (Bilen) öğrenen olunmalı, El Musavvir (Tasarım yapan) unutulmamalı, El Gani (Zengin) her türlü zenginlik içinde olunmalı, El Kerim (Cömert) olunmalı, El Vekil (Yeten) olunmalı. Yeniay hayatımıza yeni fırsatları ve imkânları getirecek bizleri mutlu edecek enerjilere sahip. Tüm yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.


Sevgiler…
Ekim 21, 2017 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW