Post Top Ad

ChicMe WW

5 Şubat 2017 Pazar

Sevgili Yükselen Başak Ve Sevgili Yükselen Balıklar İçin Şubat...

28 Ocak saat 03: 07’de Kova Burcunda 8° Ay ve Güneş kavuşacak yani yeni ay olacak. Yeni ay her zaman yeni başlangıçlar, yeni fırsatlar ve yeni kararlar getirir. Hava elementi olan Kova burcunda bu yeni ayda sabit enerjiler söz konusu. Kariyer ve iş hayatınızda önemli yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz, terfi, iş değişikliği, transfer, zam, prim gibi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda gösterdiğiniz başarı ve şansın yanınızda olması sizi mutlu edecek. Gündelik işlerinizde artış olabilir bekleyen işlerinizi bitirmek için güzel bir dönemdesiniz. Yoğunluğun içinde sağlığınıza dikkat etmeli gereken önlemleri almalısınız. İç dünyanız, psikolojiniz ve maneviyatınızda arınmak, spor ve benzeri aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. 7 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte kariyer ve iş hayatınızda iletişimsel sorunlar ortadan kalkacak ve artık uygulamaya geçecek ve istediğiniz anlaşmaları yapabileceksiniz. 28 Ocak’ta Mars Koç burcuna geçiyor. Yöneticisi olduğu burçta olması güçlü çalışmasını sağlar ve sizin Borç- alacak, maddi konular, yeni iş fırsatları, iş başvuruları, zam, terfi, pirim, transfer, emeklilik, tazminat, nafaka, eşin geliri ve diğer gelirler gibi konularda sorumluluğunuz artabilir ve kredi, borçlanma gibi konularda ani ve öfkeli hareket edilmemeli ve dikkatli kararlar alınmalı. 3 Şubat’ta Venüs Koç burcunda olacak ve maddi konularda alacağınız kararlar için uygun bir zaman olacak. Satürn ile Mars ve Venüs’ün yaptığı kare açı maddi konulardaki sorumluluklarınızı arttırıyor ve sizi mücadeleye zorluyor. 29 Ocak’ta gerçekleşecek olan Merkür Plüton birleşimi ve 1 Şubat’ta Uranüs 2 Şubat’ta Jüpiter ile yaptığı kare açı size sosyal çevreniz, bulunduğunuz kulüp ve gruplarda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, aşk ve varsa çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde ani iletişimsel sorunlar yaşatabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. 6 Şubat ile 9 Haziran tarihleri arasında Jüpiter geri gidiyor. Aslında Eylül 2016 yılından beri Jüpiter size maddi konularda, iş hayatınızdaki başarılar konusunda, zam, terfi, prim, transfer gibi gelirlerinizde artış, nafaka, prim, eşin gelirinde artış, emeklilik ve diğer gelirlerinizde de artış verebilir. Bol kazançlı ve şanslı geçen bu süreçte yatırım yapmalı ve dikkatli hareket edilmeli. Tüm bu fırsatları görmek ve kullanmak sizin elinizde.
Jüpiter’in geri gittiği tarihlerde ise tüm bu gelişmelerde durma olur ve bekleme sürecine girilir. Önemli olan bu süreçte pozitif olunmalı, dua etmeli, aktif ve kararlı yeniliklere açık olunmalıdır. 
Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Örneğin Başak ve Balık burçlarında gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur. İslam astrolojisinde Kova burcunun yönetici gezegeni Uranüs’ dür. Kova burcu yeniay için okunacak uygun esmalar ise El Mutekebbir (Büyüklük sahibi) olanı hatırlamalı, Es Sabur (Sabırlı) olunmalı, El Alim (Bilen) öğrenen, okuyan olunmalı, El Kayyum (Her şeyin kontrolü elinde olan) bilinmeli, El Hayy (Diri olan) olunmalı. Yeniay hayatımıza yeni fırsatları ve imkânları getirse de yanında sorunları da getirecek iki aydır beklemede olan işler ve konular için kararlı ve  emin adımlarla ilerlemekte ve doğru zamanı beklemekte fayda var. Tüm yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…








Şubat 05, 2017 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW