Post Top Ad

ChicMe WW

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları Temmuz ayının konusu: Dinlenme ve iç huzur




4 Temmuz saat 13:02’de yengeç burcunda yeni ay olacak. Sizi sağlık ve psikolojik olarak etkileyecek. Bunlar yorucu bir çalışma temposunun ardından inzivaya çekilme, kendini dinleme, kendine iyi gelme olabilir. Psikolojik anlamda iyi olmak, fiziksel anlamda sağlıklı olmayı da getirecek. Kendinizle ilgilenmek ruhen ve fiziken önemli. 30 Haziranda Mars retrosu bitecek düz hareketine başlayacak. Ailevi konularla ilgili tartışma ve gerginlikleri uzun süredir yaşıyordunuz, bu ay ailede daha güzel enerjiler olacak. Ama henüz Mars orada bu yüzden yinede anlayışlı olmalı ve ev kazalarına dikkat etmelisiniz.
13 Temmuz sonrası Venüs ve Merkür’ün aslana geçmesi sizin fiziksel dikkat çekmenize yol açacak. Yapmak istediğiniz güzellik bakımları veya alışverişleriniz için güzel bir zaman. Aynı zamanda ilişkiler evinin karşısındaki bu güzel açılar yeni aşklarda verebilir. 13 Hazirandan beri Neptün retro sizin miras, nafaka, tazminat, başkalarından gelen gelirler evinizde aldanmanıza sebep vermiş olabilir. Bu konuda daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Satürn karesinden dolayı bazı gecikmeler ve engeller yaşıyorsunuz. 25 Marttan beri Satürn retro sizi aşk ve çocuklar konusunda zorluyor. Çocuk sahibi olmayanlar çocuk sahibi olabilir. Ama retro Satürn bu konularda gecikmeler ve engeller verebilir. Aşk konusunda ise engeller, kısıtlamalar ve zorluk çıkaran bir transit yaşıyorsunuz.
20 Temmuz tarihinde saat 01:58’de oğlak burcunda dolunay olacak. Sağlık evinizde oluşacak bu dolunay sağlığınızla ilgili önemli kararlar aldıracak bu ani bir sağlık sorunundan sonra alınan önemli bir karar olabilir. Ayrıca bu dolunayda beklenmedik kazanç ve iş fırsatları var. 29 Temmuzda Uranüs retro hareketine başlayacak size yüksek öğrenim ve yurtdışı konularında ani kararlar aldırabilir. Bu projeler daha önce planladığınız projeler olabilir.

Temmuz 02, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW