Post Top Ad

ChicMe WW

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları, Temmuz ayının konusu: Yurtdışı seyahatler, üniversite ya da akademik eğitim.


4 Temmuz saat 13:02’de yengeç burcunda yeni ay olacak. Bu yeni ay size istediğiniz gibi yurtdışı tatili verebilir. Seyahatler, aşk, akademik eğitimler, üniversite eğitiminde istediğiniz bölüm, huzur, sosyal yaşamda aktif olma gibi çok güzel fırsatlar vaat ediyor. 30 Haziran Mars retrosu bitti ve fiziksel olarak yinede sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Retronun bitmesi sizi güçlü kılacak ve eski gücünüze döndüğünüzü göreceksiniz. Mars’ın Venüs’ten aldığı güzel açıyla streste azalma ve huzur bulacaksınız, gerginlikte azalma olacak artık tatil zamanı. 13 Hazirandan beri Neptün retro sizin artık çocuk sahibi olmak ya da çocukla ilgili konularda gerçekçi olmanız gerektiğini vurguluyor. 25 Mart’tan beri Satürn retro nedeniyle ekonomik anlamda sıkıntılı süreciniz devam ediyor, gelirde yetersizlik var. İki yıl bu süreç devam edecek, harcamalar ve gelir gider dengesinde sorumluklara dikkat etmelisiniz. Satürn size bunu öğretmeye çalışıyor.
13 Temmuz’da Venüs ve Merkür aslan burcuna geçecek ve kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacak. Belki istediğiniz terfi ya da pozisyon karşınıza çıkacak. İstediğiniz projelerde başarılı olacaksınız. Bolluk bereket ve başarılı diyaloglar var. Neptün ve Venüs’ün güzel açısı size deniz yolculukları ya da deniz aşırı seyahatler verebilir. İş ile ilgili seyahatlerde olabilir.
20 Temmuz tarihinde saat 01:58’de oğlak burcunda dolunay olacak. İletişim ve kısa yolculuklarla ilgili bazı konular sizi üzebilir. Bitmeyen gündelik işleriniz veya tamamlanması gereken işler gibi. İletişim konusunda duygusal olacaksınız. 29 Temmuzda Uranüs retro hareketine başlayacak gelirlerde dengesizlik belirsizlik devam edecek. Çalışma ortamında değişiklik istiyor olabilirsiniz ama uygun zaman değil bu konularda ani kararlar vermemelisiniz.


Temmuz 02, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW