Post Top Ad

ChicMe WW

31 Mayıs 2016 Salı

Ay - Kamer

Dünya’nın tek uydusudur ve okyanustaki  gelgitleri  yönetir. Hızlı hareket eder bir yanı karanlık bir yanı aydınlıktır. Güneş’ten aldığı ışığı yansıtır.
Astrolojide karakterlerimizin ince ayarını ifade eder. Duyguları, hafızayı, ruh hallerini, hayal dünyasını, rüyaları, alışkanlıkları, önsezileri yönetir.


Doğduğumuz andan itibaren duygu dünyamız ve ruhumuzu ve anneyi temsil eder.  Anneyle olan duygusal bağımızı, ilişkimizi onu nasıl algıladığımızı bizdeki değerini anlatır. Ay burcu duygu dünyamızı çok yakınlarımıza gösteririz bu duygu yönümüzü ve küçüklükten gelen bağlar ay burcu ile ilgilidir. Değiştirilmesi zor olan özellikler yine ay burcuyla ilgilidir. Bulunduğu ev hassas olduğumuz konulardır. Güneş ve yükselen burcumuza göre değiştirilmesi zor olan özellikler ay burcundadır. Erkeğin haritasında evleneceği kadını tanımlar. Ay değişken burçta olması duygu durumunda dalgalanmalara sebebiyet verebilir. Ayın aldığı olumsuz açılar ise duygu dünyasındaki açılan yaralanmalar derin üzüntülerdir. Bu olumsuz duygu durumları içinde esmalar okunmalı duygu dünyamızdaki enerji seviyemizi yükseltmeliyiz.

Mayıs 31, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW