Post Top Ad

ChicMe WW

16 Mayıs 2018 Çarşamba

Uranüs Boğa Burcunda 2018-2026


                                   
Uranüs toprak grubu sabit bir burç olan Boğa burcu transitinde hızlı hareket etmeyecek ama yavaş ve kararlı büyük kalıcı değişimler yaşatacak hepimize. Öncelikli olarak tüm sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova bu transitten çok ciddi etkilenecekler hayatlarında unutamayacakları yıllar olacak. Bireysel olarak herkes kendi haritasında Boğa burcu hangi evde ise o ev konularındaki değişimleri yaşayacaktır. Dünyadaki tüm ülkelerde kendi kuruluş haritalarına göre Boğa burcu hangi evde ise o konulardaki değişimi yaşayacaklar. Kasım 2018 ile Mart 2019 tarihleri arasında retro yapacak ve tekrar Koç burcuna girecek ve tekrar Boğa burcunda transitine devam edecek. Daha önce yaşanmış olan Boğa burcu Uranüs transiti 1935-1942 yıllarında yaşanmış ve 2.Dünya savaşı ardından Dünya’da büyük ekonomik kriz yaşanmıştı. Günümüze baktığımızda tüm Dünya’da yaşanan bir ekonomik kriz ve Suriye’de savaş var ve olaylar daha da hareketlenecektir. Her burçta ortalama 7 yıl kalıyor. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs aşk ve parayı tanımlar ve bu konularla ilgili herkes etkilenecek. Bankalar, ekonomi ve finansal konularda devrim niteliğinde büyük değişiklikler olacak tabii aşk ve ilişkiler konularında da. Uranüs aynı zamanda teknoloji, icatlar, tıbbi gelişim, yenilik, devrim, bağımsızlık, kuralların yıkılması, deha, geleneksel olmayan marjinal konular, sürpriz olaylar, depremler, felaketler, savaşlar, kolektif bilinç ve üst akılı temsil eder. Tüm bu konular aktif olacak ve radikal değişimler yaşanacak. Uranüs transiti ile ilgili önümüzdeki yıllar daha çok yazı yazacağım özellikle 2019 etkisi çok kuvvetli olacak.

Burçlara Genel Etkisi

Yükselen Koç Burcu
Maddi gelir kaynaklarınız çok değişecek. Farklı iş ve farklı gelir kaynakları ile yola devam edebilirsiniz. Sosyal projeler, e-ticaret, zihinsel becerileriniz, iletişim odaklı kazançlar gibi gelir kaynaklarınızda değişkenlikler olabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gereken çabayı harcarsanız kazancınız artacak. Para konusundaki bakış açınız tamamen değişecek elbette kazancın yanında dikkatli harcama yapılmalı para çabuk gidebilirde.

Yükselen Boğa Burcu
Özgürleşmek isteyeceğiniz zamanlar olacak. Tarzınız değişebilir hayata bakışınız değişebilir. Her anlamda artık siz eski siz olmayacaksınız. Aile hayatınız, yaşadığınız yer, ilişkileriniz, sevgiye aşka bakışınız pek çok konuda sizin için değişim var. Sabit bir yanınız olduğu için belki değişim size zor gelecek ama teslim olmak zorundasınız çünkü gelişmek için değişeceksiniz hem de hayatınızın her alanında.

Yükselen İkizler Burcu
İç dünyanızda ve duyusal olarak gelgitler yaşayacaksınız öz güven gibi bastırılmış sorunlarınızı dikkat edin gereken desteği almalısınız. Geçmişte size sorun teşkil eden pek çok konuyla yüzleşmek ve onlardan arınmak bu dönemde size iyi gelecek. Gereksiz yere taşıdığınız yüklerden kurtulmalısınız huzurlu, rahatlamış daha güçlü olarak bu değişim ve arınma sonrası hayatınıza devam edeceksiniz.

Yükselen Yengeç Burcu
Hayalleriniz değişecek yeni hayallerinizde daha cesur ve özgür olacaksınız. Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınızdaki değişiklikler sizi daha sosyal yapacaktır. Eski kalıplaşmış düşünceleriniz artık olmayacak o nedenle sosyal çevreniz artacak. Yeni insanlar yeni Dünyalar tanıyacaksınız.

Yükselen Aslan Burcu
Artık kariyer hayatınız ön planda olacak belki değiştireceksiniz beklide farklı ilerleyeceksiniz. Daha çok ön planda olmak daha çok tanınmak isteyeceksiniz. Artık istediğiniz işe cesaretli bir adım atacaksınız. Yaşayacağınız değişimlere açık olursanız hayallerinizin ötesine geçebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sadece para değil huzur ve mutlulukta arayacaksınız.

Yükselen Başak Burcu
Yurtdışına çıkacak ve uzun yolculuklar yapacaksınız beklide yurtdışında okuyacaksınız. Aldığınız eğitimlerin dışında almak istediğiniz başka eğitimler olacak özellikle teknoloji ile ilgili olabilir. İnanç konusunda değişime uğrayabilirsiniz belki daha çok zaman ayıracaksınız. Her görüşten insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Uzak yolculuklar sizi mutlu edecektir.

Yükselen Terazi Burcu
Ortak gelir kaynaklarınızda değişkenlik olacak. Miras, eşin geliri, tazminat, nafaka gibi konularda değişim var. Yeni gelir kaynaklarınızda olabilir. Eşinizin gelir kaynaklarındaki değişim sizi çok ciddi olarak etkileyecektir. Evlenecek olanların maddi güçleri eşlerinin geliri sayesinde artacaktır. Maddi harcamalar her zaman daha dikkatli yapılmalı bu süreçte para kaybı yaşanabilir. İş ortaklığı olanlar bunu bitirebilir. Borç ve kredi ödemelerinde dikkatli hareket edilmeli. Madi anlamda kişisel çıkarlar ön planda olmalı. Ayrıca sağlık konuları ihmal edilmemeli.

Yükselen Akrep Burcu
İlişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizde artık daha farklı olacaksınız. Hukuki konular ve sözleşmeler hayatınızda çok yer alabilir. İlişkilerdeki farklı bakış açısı ve tercihlerdeki değişim çok belirgin olacak. Geleneksel birliktelikleri tercih etmeye bilirsiniz. İlişkiniz varsa daha özgür hareket etmek isteyeceksiniz. Bu süreçte yapılan evlilikler uzun sürmeyebilir. İş ortaklıklarınızda bu süreçte uzun sürmeyebilir karşılıklı güven testi söz konusu olabilir.

Yükselen Yay Burcu
Çalışma ortamınızı değiştirmek isteyeceksiniz ya da çalıştığınız ekip değişecek. Sağlık ve gündelik işleriniz konusunda da büyük değişimler yaşayacaksınız. İşinizde maddiyata önem vereceksiniz maddi konularda sorun olursa iş değiştireceksiniz. Ufak sağlık sorununuz dahi olsa ilgilenmelisiniz siz farkına varmadan sorunlu hale gelebilir.

Yükselen Oğlak Burcu
Aradığınız aşkı bir anda bulacaksınız ve sürpriz bir şekilde ebeveyn olacaksınız. Aşk konusunda cesaret kazanacaksınız ve gelen değişimi kabul edeceksiniz. Sanatsal zevkleriniz, sağlıklı yaşam, gençlik, bakım gibi konularda da değişiyorsunuz. Tamamen yenileneceksiniz.

Yükselen Kova Burcu
Evinizi ve eşyalarınızı değiştireceksiniz ayrıca ailenizle ilgili yeni düzenlemelere gideceksiniz. Asla bırakmam ayrılmam dediğiniz mahalleden ayrılacaksınız, sevdiğiniz şehirden ayrılacaksınız, aklınıza gelmeyen yerlere yerleşebilirsiniz. Ani bir kararla evinizi satabilirsiniz ya da ev alabilirsiniz. Bu ciddi değişimleri yaşarken daha esnek olmalı kabule geçmelisiniz değişimler zorlayıcı olabilir.

Yükselen Balık Burcu
Çevrenizi değiştirecek ve taşınmak isteyeceksiniz ayrıca kendinizi geliştirmek için eğitimlere katılacaksınız. Teknolojiye ilginiz artacak belki artık internette daha çok aktif olacaksınız. Fikirlerinizi pek çok mecrada dile getirebilirsiniz, danışmanlık alabilir ya da verebilirsiniz. Pazarlama satış konularında kazanç sağlayabilirsiniz belki e-ticaret yapacaksınız tüm bu yeniliklere hazır olmalısınız.

Sevgiler
Mayıs 16, 2018 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW