Post Top Ad

ChicMe WW

16 Mayıs 2018 Çarşamba

Sevgili Yükselen Yengeç Ve Sevgili Yükselen Oğlaklar İçin Aşk Var…

30 Nisan tarihinde gerçekleşen Akrep Dolunayı etkisi azalmış ve artık yeniay haftasına girmiş bulunuyoruz. Kadersel sınavları tetikleyen iki büyük gezegen Satürn ve Plüton retro ve aynı zamanda bolluk, bereket şans gezegeni olan Jüpiter retro hareketine devam ederken yaşanacak olan bir Yeniay olacak. 14 Mayıs’dan itibaren Merkür ve Ay Boğa burcunda transitine başlayacak iletişim konusunda sabırlı ve düşünerek güzel konuşmayı, iletişim kurmayı isteyeceğiniz bir dönem olacak. Maddi konularda daha iş bitirici olabilirsiniz, doğru yatırım yapabilirsiniz. Duygusal olarak güzellik ve yemek konularına ilgi artabilir yani iştah artar ve estetik düşünebilirsiniz. 15 Mayıs tarihinde saat 14:48’de Boğa burcunda 24° Yeniay olacak ve yeni başlangıçlar, yeni fırsatlar, yeni kararlar getirecek. Her şeyden önce Ramazan ayının müjdecisi oldu çok güzel enerjilerle mübarek bir aya girmiş olacağız. Toprak elementi olan Boğa burcundaki Yeniayda sabit enerjiler söz konusu ve sizin için sosyal hayatta çok eğlenceli, güzel zamanlar geçirmek için Boğa Yeniayı güzel bir dönem olacak. Bu ay sevdikleriniz ile zaman geçirmek size iyi gelecektir. Yeni ortamlara, yeni gruplara, kulüplere ya da aktivitelere üye olmak isteyebilirsiniz. Sosyal anlamda çevrenizin artacağı bir ay olacak. Ayrıca yeni bir aşk sizi bekliyor. Boğa burcundaki Yeniay sizi aşk konusunda mutlu edecek. İlişkisi olanlar aşklarında en güzel günleri yaşayacak ve ilişkilerini daha ileri seviyeye taşıyacaklar. İlişkisi olmayanlar ise bu ay aşık olabilirler ve yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Yeniayda evli çiftler çocuk sahibi olmaya karar verebilir ve bu konuda da başarılı olacaklar ve ani müjdeli haberle sevinebilirler. Çocuk sahibi olan çiftler ise çocuklarıyla çok güzel zamanlar geçirebilir ve eğlenebilirler. Sanat ile ilgilenen yükselen Yengeç ve yükselen Oğlak burçları ise çok verimli bir ay geçirecekler. Sanatsal anlamda üretimlerinin zirvesinde olacaklar. Ancak verilecek tüm bu kararlarda 16 Mayıs Uranüs Boğa burcunda transiti etkili olacak. Ani gelişen olaylar karşısında tüm bu konularda daha dikkatli karar verip hareket etmeniz en doğrusu olur. Uranüs Boğa burcu transiti yazımı okuyabilirsiniz burcunuz için detaylı yazdım. Sosyal çevreniz ve ilişkileriniz konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz o nedenle daha sakin olmalı ve öfke kontrolünü elden bırakmamalısınız. Özellikle bu hafta dikkat edilmesi gereken Sosyal çevreniz ve ilişkileriniz olacak. Kas, kemik, diş, migren ve stresin tetiklediği özellikle baş ile ilgili bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.
16 Mayıs’da Ay İkizler burcunda olacak iletişimin çok arttığı bu günler iş çevrenizle ilgili sorunlarınızı Yeniay’ın enerjisi ile birlikte konuşarak çözmek isteyeceğiniz günler olacaktır. 17Mayıs’da Mars Kova burcundaki transitine başlayacak ve tüm yaz burada kalacak hareketlerinizde daha özgür olmayı isteyeceğiniz, ortak gelirlerinizde değişkenlik olabilir ani harcama yapabilir ya da ortak gelirlerinizde artış sağlayabilirsiniz.18 Mayıs tarihine gelince Ay Yengeç burcunda transiti ardından 20 Mayıs Venüs Yengeç burcundaki transiti nedeniyle çok hassas, duygusal olacağınız günler yaşayabilirsiniz. estetik yaptırmak isteyebilirsiniz uygun zamanlar olacaktır ve güzellikle ilgili her konuya ilgi duyabilirsiniz.
İslam astrolojisinde Boğa burcunun yönetici gezegeni Zühre’dir (Venüs). Boğa burcu dolunay için okunacak uygun esmalar ise Es Sani(Sanatkar) olan, El Musavvir(Tasarımcı) olan, El Halik(Yaratıcı)olan, El Vedud(Seven)olan, Es Sabur(Sabırlı)olan unutulmamalı ve okunmalı. Esmalar günün uygun saatlerinde ve sayısal değerleri kadar okunabilir. Bu esmalarda yeniden başlama, hayatınızda şifalamanız gerekenler alanlar konusunda hayatınıza yeni yön verme enerjisi vardır. Yeniay hayatımıza yeni fırsatları ve imkânları getirse de pek çok konu ani gelişebilir yaşanabilir o nedenle tedbirli olunmalı ve ona göre kararlar alınmalı, emin adımlarla planlı hareket edilmeli. Yeniay’ın güzel enerjisi iyi değerlendirilmeli. Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Örneğin Yengeç ve Oğlak burçlarında gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur. Tüm yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…











Mayıs 16, 2018 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW