Post Top Ad

ChicMe WW

1 Mayıs 2018 Salı

Sevgili Yükselen Aslan Ve Sevgili Yükselen Kovalar İçin Akrep Dolunayı Konusu Kariyer Ve Aile Olacak…

Nisan ayında Satürn retrosu zorluklar, engeller ve yaşanan kısıtlamalar derken Plüton retrosu başladı yaşanan tüm bu sorunlara ve zorluklara irademiz dışında gerçekleşen değişimleri ekledi ve dolunay tüm bu enerjilerin altında gerçekleşecek. 30 Nisan saat 04: 58’de Akrep Burcunda 9° Ay ve Güneş karşıt açıda olacak yani dolunay olacak. Yaşanacak dolunayın etkisi hassasiyetimizi artıracak türden ve sizleri kariyeriniz ve iş hayatınız konusunda etkileyebilir. İş değişikliği yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızda değişiklik olabilir. Aile konusunda bazı gelişmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenize daha çok zaman ayırmanız gerekebilir. Bu süreçte kariyeriniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Ev alım satım konularında bazı kararlar alabilirsiniz. Ya da evinizde bazı sorunlar çıkabilir ve tadilat, dekorasyon konularıyla ilgilenebilirsiniz. Plüton ve Mars kavuşumu sizi sağlık konularında, gündelik işleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz konusunda etkiliyor ve bu konularda oldukça zorlayıcı enerjiler söz konusu olacak. Uranüs Koç burcunun 29°çok güçlü çalışırken hayatınıza yurtdışı konularını ani bir şekilde sokabilir. Şiron Koç burcundaki transitine başladı inançlarınız yoğunlaşacak ve daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz ayrıca yabancı ülkelere seyahat etmek ve yabancı dil öğrenmek isteyebilirsiniz. 30 Nisan dolunay sonrasında artık hayatınızdan çıkarmak istediğiniz konulara, işlere ve kişilere odaklanabilir, yeniliklere ve yeni kararlara yer açmak için bazı sonuçlar yaşayabilirsiniz.
İslam astrolojisinde Akrep burcunun yönetici gezegeni Plüton ve Mars(Merih)’dır. Akrep burcu dolunay için okunacak uygun esmalar ise El Kadir(kudretin tek sahibi) olduğu unutulmamalı, El Halik(yaratan) her şeyin yaratanı olduğu unutulmamalı, El Hayy(hayatı veren) yaradan unutulmamalı, okunmalı. Esmalar günün uygun saatlerinde ve sayısal değerleri kadar okunabilir. Bu esmalarda yeniden başlama, hayatınızda bitmesi gerekenler ve bırakmanız gerekenler konusunda hayatınıza yeni yön verme enerjisi vardır. Özellikle Akrep burcunun yönetici gezegeni olan Plüton’un çok güçlü dönüşüm ve değişim enerjisi vardır. Anka kuşu gibi ölüp küllerinden yeniden doğabilir bir Akrep burcu.
30 Nisan’da yaşanacak olan dolunayda çok kuvvetli dönüşüm ve değişim enerjisi olacak o nedenle tüm bu sonlanmalar ve değişim ile ilgili konularda direnmemeli teslim içinde olmalı. Hayatımızda bitmesi gereken konular bitmeli ve eskiyenler gitmeli, yeni fırsatlar ve imkânlar gelmeli. Yukarıdaki yorumlar yükselen burçlara göre yazılmıştır ve kişisel haritalara göre farklılık gösterebilir. Örneğin Aslan ve Kova burçlarında gezegenleriniz çok ise yaşayacağınız etki daha çok olur. Tüm bu sonların ve getirdiği yeni başlangıçların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgiler…



Mayıs 01, 2018 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW