Post Top Ad

ChicMe WW

29 Ağustos 2016 Pazartesi

Venüs Terazi Burcunda Çok Güzel

Venüs Terazi Burcunda Çok Güzel

30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs Terazi burcunda hareket edecek. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs burada en rahat pozisyondadır. Hava ve ateş grupları bu transitten olumlu etkilenecekler. Öncelikle Terazi, İkizler ve Kova burçları, yükseleni bu burçta olanlar ve Terazi burcunda gezegenleri olanlar olumlu olarak çok etkilenecekler. İkinci derecede etkilenecek burçlar ise Koç, Aslan, Yay ve yükselenleri bu burçta olanlar olacak. Venüs transiti aşk, para, estetik, güzellik, lüks, konfor, evlilik, ilişkiler, anlaşmalar, sanatsal kazançlar ve adalet konularını gündeme getirecek. Pek çok Terazi burcu yeni aşka başlayacak ya da evlilik kararı alacak. Dış görünüşe önem verdiğiniz, estetik kaygılarınızın arttığı ve lüks harcama içinde olduğunuz bir dönem olacak. İkizler burcuna aşk, Koç burcuna evlilik kararı, Aslan burcuna yeni tanışmalar ve aşk, Yay burcuna kariyer ve para, Kova burcuna çok güzel bir tatil ve terazi burcuna istediği her şeyi verebilir. Diğer burçlarda etkisi az da olsa olumlu anlamda olacak. İslam Astrolojisinde Venüs gezegeni’nin adı Zühre. Esması ise El Vedud ve anlamı sevendir. Venüs enerjisi güzel olan bir gezegendir. Eylül zor bir ay olacak Venüs gezegeninin Terazi burcunda olması ve Jüpiter’inde eylülde Terazi burcu transitine başlaması bu zorlukları umarım azaltır.
9 – 16 Eylül arasında Plüton Venüs kare açısı olacak. Duyguları ifade etmede ve yukarıda saydığım Venüs konuları ile ilgili olarak bazı engeller, kıskançlıklar, cinsel tutkularda artış, saplantılı duygu durumları gibi olumsuzluklar yaşanabilir.
15 – 23 Eylül arasında Uranüs Venüs karşıt açısı olacak. Duygu dünyamızda ve Venüs’ün temsil ettiği konularda ani özgürlük dürtüsü, ani gelişen olaylar, dengesiz duygu durumu gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Karar alınırken çok temkinli olmalı.  

Herkese Venüs’ün tüm güzelliklerini diliyorum.


  
Ağustos 29, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW