Post Top Ad

ChicMe WW

16 Ağustos 2016 Salı

13 Ağustos 2016 Satürn retro transiti bitti !

Satürn 24 Aralık 2014’te Yay burcuna girdi. Pek çok Yay, İkizler, yükselen burcu Yay ve İkizler olanların hayatlarındaki sorumlulukları arttırdı. Transit Satürn hangi evden geçiyor ise o ev konularında, her burcu farklı farklı etkiledi. En çok yükselen Yay ve yükselen İkizler burcu etkilendi çünkü hayatının her alanında (para, sağlık, aşk ve aile vb.) sorumlulukları arttı, kısıtlanmalar, engeller gibi zorlayan ve pek çok değişen şartlarla karşılaştı. Bu transit 21 Aralık 2017’ye kadar yay burcunda kalacak. Yay ve İkizler burçları bu süreçte aldıkları her sorumluluğu ve karşılaştıkları her zorluğu yakınmadan karşılamalı ve yapılabileceklerinin en iyisini yapmalı, çok çalışmalılar. Satürn Transiti Yay burcundan sonra Oğlak burcuna geçecek. 26 Mart 2016 da Yay burcunda retro hareketine yani geri hareketine başlamıştı ve artık 13 Ağustos 2016 tekrar düz hareketine kaldığı yerden devam edebilmek için durağan pozisyona geçecek. Yay ve İkizler burçları bu retro boyunca biraz rahatlamışlardı artık sorumluluklar ve sınavlar kaldığı yerden son hız devam ediyor. Satürn giderken bu transit süresince onun öğrettiklerini uygulamış ve başarılı olmuş öğrencilerine bu sabır ve mücadelerinin ödülünü verecek. Az kaldı sevgili Yaylar ve İkizler:)

Peki diğer burçlar Satürn transitinden nasıl etkilendi?

Yükselen Koç Burcu ve Yükselen Terazi Burcu: Eğitim, iletişim, yurtdışı eğitim, yurtdışı tatil, kardeşler ve yakın çevre konuların da sorunlar, gecikmeler ve zorluklar yaşayabilirler. Önlem alındığı sürece tatil sorunlarının üstesinden gelinir. Eğitim konusunda çok çalışmak ve gereken mücadeleyi vermek gerekir. Bu eğitim yurtdışı, akademik, yüksek eğitim ya da ilk ve ortaöğretim dönemlerini kapsar. İletişim konusunda bazen yanlış anlaşılmalar ya da söylemek istediklerini söyleyememek gibi olaylar yaşayabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrede sorumluluk artabilir. Bu ilişkilerde bazı zorluklar yaşanabilir. Çalışkan öğrenciler bu transit biterken başarılarının karşılığını alacak. Onları şimdiden tebrik ediyorum:)

Yükselen Boğa Burcu ve Yükselen Akrep Burcu: Para para para sınav konumuz bu. Borç- alacak konusunda öğrenmeniz gerekenler var. Lüks ve gereksiz harcama yapmanızı istemiyor Satürn. Para biriktirmeyi öğrenmeli, giderinizi gelirinize göre ayarlamanızı istiyor. Paranın kolay kazanılmadığını, unuttuğunuz borç ödemesi, beklemede kaldığınız alacaklar gibi pek çok maddi kaynaklarla ilgili sınavlar sizin için devam ediyor. Kendi ve eşinizin geliri, miras, tazminat gibi konularda bu transitten etkileniyor. Para konusunda ödevlerinizi yaparsanız eğer öğretmeniniz Satürn transiti biterken sizin gelir kaynaklarınızı rahatlatacak ve geleceğe daha güvenli bakacaksınız. Bol para diliyorum:)

Yükselen İkizler Burcu ve Yükselen Yay Burcu: Hayatınızın her alanında sınav var. Azimli olmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için çok çalışmalısınız. İlişkileriniz, maddi imkanlarınız, iş hayatı, evliliğiniz, ailevi konular ve en önemlisi sağlık konularında pek çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Sağlık sorunlarını ihmal etmemeli yoksa uzayan sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Evliliğinizde yaşadığınız sorunlar kalıcı değil sadece sorumluluklarınız arttı ve evliliğiniz için emek vermelisiniz. Boşanmak en kolay yol sonra üzülürsünüz. Satürn evli olmayanları zorluklar içinde evlendirir ve sağlam kalıcı bir evlilik verir:) Hep kötü değil Satürn. Çocuk sahibi olmayanları da çocuk sahibi yapar. Amacı sorumluluk vermek. Az kaldı sevgili Yay’lar:) büyük ödül sizin olacak.

Yükselen Yengeç Burcu ve Yükselen Oğlak Burcu: Sağlık konuları önemli. Psikolojik, diş, kemik, kas rahatsızlıklarına dikkat. İş hayatında ya da çalışma arkadaşlarınızla ilgili sorunlar, uyumsuzluk, artan sorumluluklar, bitmeyen iş yükü gibi sizin canınızı sıkacak konular bu Satürn transitinde yaşayacaklarınız. Üzülmeyin çalışma hayatında olgunlaşmanız için gereken deneyimleri kazanıyorsunuz. Transit bittiğinde artık iş hayatında çok güçlü bir kimliğiniz olacak. Bitirmeniz gereken çok gündelik işler ve uzayan sağlık sorunları sizi bir hayli meşgul edecek. Şu an asıl sizi çok etkileyecek olan 1. 5 yıl sonraki Satürn transitine ön hazırlık yapmanızı sağlıyor bu transit. O nedenle önümüzdeki yıllar için her konuda hazırlıklı ve doğru kararlar içinde olmalısınız. Korkacak bir şey yok aksine öğreneceğiniz çok şey var:)

Yükselen Aslan burcu ve Yükselen Kova Burcu: Aşk ve arkadaş çevrenizde sorunlar, yanlış anlaşılmalar, ego çatışmaları, ilişki yaşamadaki zorluklar gibi pek çok konu yaşayacaksınız. Çocuk sahibi olanlar çocuklarıyla iletişim, sağlık ya da artan ekonomik sorumlulukları gibi sorunlar yaşayabilirler. Çocuk sahibi olmayanlar çocuk sahibi olabilir. Satürn size güzel bir sorumluluk vermek istiyor:) Bu transitte öğrenmeniz gereken konular net bunları görüp ona göre sorgulayarak kararlar almalı ve emekler vermelisiniz. Ayrıca bu transit sanatla uğraşan Aslan ve Kova burçlarını biraz zora sokabilir. Yeteneklerinizi ortaya koyarken sanki zorlanırsınız ve bir türlü o ilham gelmez gibi olur.

Yükselen Başak Burcu ve Yükselen Balık Burcu: Ailemiz, anne, baba, kurduğumuz ailemiz ve kariyer konularında bitmeyen sorunlar, engeller, gecikmeler, olumsuzluklar gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Anne ve babanın sağlık sorunları olabilir, onlarla ilgili aldığınız sorumluluklar maddi ve manevi artabilir, kariyer konusunda geciken terfiler ve zamlar yaşanabilir, işsizlik olabilir, iş hayatında yaşanan haksızlıklar olabilir tüm bunlar sizin olgunlaşmanız ve gereken dersleri almanız için Satürn’ün size öğretmeye çalıştığı konular. Çok çalışan ve gerekli sorumlulukları alanlar bu transit bittiğinde çok iyi yerlerde olacaklar. Ödül her burcun başarısına göre var. Satürn’ün eli bol:)


Ağustos 16, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW