Post Top Ad

ChicMe WW

18 Ağustos 2016 Perşembe

Kova Burcu Dolunayı18 Ağustos 2016

Bugün saat 12:27 gibi Kova burcunda dolunay oldu biraz ay tutulması gibi bir dolunay bu. Etkisi 1.5 ay kadar sürecek ve her dolunayda olduğu gibi bizlere kişisel haritalarımıza göre bazı konularda sonlandırmalar, sonuçlar ve alınan kararları yaşatacak. Bu dolunay duygu ve benliğimiz arasında gidip geleceğimizi ve zorlanarak alacağımız kararları gösteriyor. Güneş ay karşıt açıda. Yay burcundaki Satürn ve Mars bu dolunayı destekliyor. Aldığımız kararları uygulama konusunda hırslı ve azimli olacağız.

Yükselen Koç Burcu ve Yükselen Terazi Burcu: Arkadaş çevreniz, grup çalışmalarınız, hayalleriniz, aşk hayatınız, sanatsal ve yaratıcılık ile ilgili hayatınızdaki konular ve çocuklar ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak.

Yükselen Boğa Burcu ve Yükselen Akrep Burcu: Aileniz, anne ve babanız, kariyer hayatınız, iş değişikliği, işe başlamak, emlak alım satım veya taşınma, evde tadilat, tatil gibi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak. Almış olduğunuz kararları uygulamaya başlamak gibi.

Yükselen İkizler Burcu ve Yükselen Yay Burcu: Eğitim hayatınızla ilgili alacağınız bazı kararlar, fırsatlar, yurtdışı tatil veya iş seyahati, kısa yolculuklar, sosyalleşmek, teknolojik gelişmeler, organizasyonlar, kişisel gelişim ve teknolojik eğitimler, fırsatlar gibi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak. Daha önceden planladığınız bir internet sitesi açmak gibi.

Yükselen Yengeç Burcu ve Yükselen Oğlak Burcu: Borç-alacak ilişkisi ile ilgili tüm konular, yatırım kararlarınız, ödemelerde sorun ya da artış, iş değişikliği, işe başlama, iş den ayrılma gibi ekonominizi etkileyen tüm konular, miras, tazminat, emeklilik, nafaka gibi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak. Yaptığınız iş görüşmesinin sonucunun gelmesi gibi.

Yükselen Aslan burcu ve Yükselen Kova Burcu: İlişkileriniz, yeni tanışmalar veya ilişkinin adının konması, evlilik kararının alınması, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ile ilgili konular, egonuz, fiziksel ve ruhsal sağlığınız ile ilgili tüm konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak. Düğün tarihinin alınması gibi.


Yükselen Başak Burcu ve Yükselen Balık Burcu: İş hayatı, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, fiziksel ve ruhsal sağlık, bitirilmesi gereken gündelik işleriniz, evcil hayvanlarınız ile ilgili gelişmeler, iç dünyanızda yaşadığınız sıkıntıların sonuca ulaşması ve ruhen kendinize dönmeniz ile ilgili konular, egonuz, fiziksel ve ruhsal sağlığınız ile ilgili tüm konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar daha çok daha önceden hayatınızda başlayan konularla ilgili gelişmeler olacak, psikoloji destek almak gibi.
Ağustos 18, 2016 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW